laluan iklan

Saturday, 23 May 2009

org arab boooddddooooo

Share Ini adalah satu cerita tentang 2 org bdk yg comel dan famous. Mereka telah lama berkenalan dan tidak boleh berpisah walaupun sesaat. Setelah 6 jam tidak bertemu (sebab masing-masing nak tido), mereka bertemu di alam maya untuk ..namun mood budak famous tidak begitu baik..
kita ikuti perbualan mereka:

bdk famous: hye bdk comel

bdk comel : hye bdk famous

bdk famous: adoi
pasport visa minggu depan
bodo punye arab

bdk comel : ye ker.. minggu dpn sempat je kan

bdk famous: kene tunjuk tiket sebab ade org buat die tunjuk tiket terus dapat
dorang ni bangang la

bdk comel : nnt bdk famous nk beli tiket dulu ke?

bdk famous: esok terus beli

bdk comel : ok

bdk famous: lepas tu gi kedutaan. sedih kalu lmbt jumpe bdk comel
waaaaaaaaaaa

bdk comel : xpe..insyaAllah bleh jmpe

bdk famous: tnye bdk kecik(ni kwn diorg yg sorg lagi), arab kat sini memang
bodo,gune sistem bodo,ketinggalan zaman
bangangggggggggggggggggggggggg punye arabbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

bdk comel : sabar bdk famous

bdk famous: sy duk sini tau laaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cube tanya bdk kecik cam mana arab kat sini..die tau la
bodo punye araaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

bdk comel : hehe (gelak pown comel)..status marah nmpak

bdk famous: bodo
bodoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
bodo
bodoh
ahhhhhhhhhhhhhhhh (cubaan yang baik untuk mengeja BODOH)
bodddddddddddddddddoooooooooooooooooooooo la arab
sy memang malas nak berusan ngan arb
tu pasal amerika duk pijak kepala dorang..sebab bangang sgt
bdk comel: stupid
idiot (kamus bahasa melayu bahasa inggeris)

->citer nie xde kena mengena antara yang hidup dan yang mati..just for fun..xsemua org arabd bodoh..(^_^)

Maka berakhirlah kisah mereka..kesimpulannya..
+bnyakkanlah bersabar ketika kita diuji
+eratkanlah silaturahim
+jangan malas belajar..(peringatan utk diri sendiri yg sempat lagi tulis blog..huhu)

Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud:

“Sesungguhnya Allah akan menguji dan mencuba salah seorang di antara kamu dengan cubaan sebagaimana salah seorang kamu menguji kadar emasnya dengan api. Maka sebahagian mereka akan keluar dari ujian itu bagaikan emas kuning berkilat; maka itulah orang yang dipelihara Allah daripada bermacam syubhat. Dan sebahagian mereka akan keluar bagaikan emas hitam, dan itulah orang yang tergoda fitnah.” (Hadis riwayat Thobrani)

Allah berfirman yang bermaksud:

“Adakah manusia mengira, bahawa mereka akan dibiarkan saja, dengan mengatakan: Kami telah beriman, padahal mereka belum lagi mendapat cubaan?” (Surah al-Ankabut, ayat 2)
Thanks for reading

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...