laluan iklan

Tuesday, 11 January 2011

Animal Foam

Share Last monday after class…hanida and I singgah poundland Twickenham to get something.,,Poundland is shop where everything in there are only one pound, mcm kedai 2 ringgit kt msia)..Well, I'm suppose to find a replacement for my broken needle as I’m beginning to learn on how to do cross stitch..I choose to make a flower..tengah dok siapkan kelopak ke4 tetiba jarum patah..huhu
DSC_0543
kelopak bunga

DSC_0544

That’s how the end product should look like..Anyway, back to the story kat poundland..After about 10 minutes mencari jarum kat situ,tak jumpa pun..so, I end up beli this A4 foam sheet..


DSC_0552
colourful A4 foam sheets

I don’t know why I buy this thing..tapi bila fikir balik maybe i can make something to decorate my room or wat lapik apa-apa…I think this ‘thing’ always happen to some people, or maybe to everyone..asal nampak benda tu menarik ja terus beli, tp bila dah beli baru nak fikir leh buat apa, tak pun beli terus simpan..rasa membazir la, buat spare la dan macam-macam lagi..apapun..fikir punya fikir terus terfikir nak buat binatang comel-comel using the foam
I personally think that this activity is a fun and affordable things to do with friends and little kids..


What You’ll Need:
  • Foam sheets
  • Craft glue or a low-temperature glue gun
  • Scissors
  • Hole puncher
  • marker pens
DSC_0556
animalia

DSC_0566
Mr Ladybird
DSC_0568
Cik sotong

DSC_0569
Abang monyet

DSC_0572
Encik katak  bertompok pink

DSC_0576
Pali si penguin jantan
DSC_0581
Perhimpunan haiwan-haiwan sedunia dan buku yang belum habis di baca
 
I took about 5-10 minutes nak siapkan each one of that..I couldnt find my hol puncher so end up making the small circle white foam for the eye park..and colour dgn black market pen kat tengah-tengah..kalau rajin boleh la beli ‘googly eyes’ sebagai penganti..


So,


Get out all your pencils and craft stuffs and let your imagination gone wild and sparkle…


(^_^)

Thanks for reading

2 comments:

nurul ain (khan) said...

comel. nak jugak. buat i katak satu. hehehe

kamarukom said...

c! kamu mmg kreatif!^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...