laluan iklan

Tuesday, 25 January 2011

Cik Bunga

Share
4musim

Bila tgh Spring...tak sabar nak tunggu Summer
Bila tgh Summer..tak sabar nak tunggu Autumn
Bila tgh Autumn..tak sabar nak tunggu Winter
Bila srkg ni tgh Winter…of coz la tak sabar nak tunggu Spring!! (^_^)

rindunya nak wat photoshoot ngan adik2 kt birmingham..

24160_383770277235_741137235_3725166_7114195_n

Gambar photoshoot dgn mia kat uni time spring 2010



PurpleSakura

bunga

Bunga daffodil sebgai petanda spring dah tiba

spring


sy rindu mereka.adik2 seangkatan  ---> qied, idris and eg
Budak2 bio yg hot !!

spring 2010

Tak sabar nak tunggu spring 2011..nak bergambar dgn bunga-bunga yang cantik
(^_^)

Thanks for reading

16 comments:

KUREKURE COMEL said...

cantik!!!dan sgt jeles....bestnye.....

kdee said...

bestnye..muda2 dah leh rs 4seasons tu..

penyejuk hati said...

kure2: thx u..(^_^)
kdee: alhamdulillah..rezeki sy dpt dtg sni :)

Nor Fadhilah Yanti said...

meh la balik birm kak..dengar cite skrg ni tgh free sgt2..huhu

kamarukom said...

"Bila tgh Spring...tak sabar nak tunggu Summer
Bila tgh Summer..tak sabar nak tunggu Autumn
Bila tgh Autumn..tak sabar nak tunggu Winter" wahh sgt betul~~ btw gmbr sume cantik tuh..close up la sket

Misz Suziyana said...

wahh cntiknya..mesti best kn..
bila la ada peluamg dpt g sana..hari2 dah berdoa ni.hehehe

penyejuk hati said...

eter: insyaAllah ada masa akak pegi sana..awk free nnt dtg london k (^_^)

k.kom:thank you..sy bdk baru blajar..ade salah tlng betulkan..

suzi:best2..xpe.insyaAllah..ade rezeki x kemana (^_^)

Cik Miera said...

bestnye...nk gi sna..huhu..

imaza93 said...

wahh ! bestnyaa ! :)
teringin nak pergi LONDON !
hehe , nak kasi taw , ima tag awak join GA ni , http://farzaluzizaron.blogspot.com/2011/01/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html :)

pwincess AJA said...

seronoknya ada peluang rasa 4seasons!:)))
nanti buat photoshoot update dekat blog ea.
ley tumpang tengok keindahan ciptaan-NYA!tak dapat G sana,tgk gambar pun okay.:)))

penyejuk hati said...

miera: meh sni singgah umah..(^_^)
imaza..thx u..nnt sarah jenguk sana k
princess: okeh..nnt bila bunga dh bnyak tumbuh..sarah ambik gmbar bnyak2 k..(^_^)

ayuematnor said...

cantiknya gambar2 :)

qied said...

marilah dtg kak!
boleh tlg2 sy dgn FYP :P
hehe..sy pun nak cpt2 spring..
maybe ni last spring kita,Jom amek gmbr :)

penyejuk hati said...

ayu: thx u

qied: ade pape psal FYP,jgn segan2 nk tnya k.insyaAllah nnt free nk pg sana..rindu sngt kt korg semua.(^_^)

syufaa said...

cantik giler munge2! :)

NaDia Aziz said...

wahhh..nk join gak spring kt sne..kih3.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...