laluan iklan

Wednesday, 23 February 2011

10 minit berjalan ke sekolah

Share
Assalamualaikum semua,
First of all sarah nak ucap thank you so much to everyone yang comment on my previous entry..Maybe we should make sesi bertukar pendapat lagi kan nnt..(^_^)

So,

Harini sarah dah dapat tau sekolah mana sarah kena ngajar for my next placement which akan start by next monday..I’m so nervous right now..tapi at the same time semangat pun berkobar-kobar nak pegi sekolah tu..
I considered myself so lucky this time sebab dapat sekolah yang bukan saje ‘outstanding’ tapi dekat sangat dengan rumah..dalam 10 minit jalan ke sekolah..best kan??
nak bukti??


sekolah 

Tak sangka lak Sarah akan ngajar sekolah yang selama ni pandang hujung mata jer bile lalu depan..nanti jalan2 kat pasar nanti sure jumpa student-student sendiri..

Tadi ade gak tengok-tengok website sekolah diorang sebab nak tengok bila cuti easter jer..ye la..sape tak nak cuti kan? jadi cikgu ni cuti kena la ikut budak-budak sekolah gak..so, cuti sarah start dari 8 - 25 April…yay..leh la start plan for holiday nanti..(^_^)

Pasni life Sarah akan start busy (wanita berkejaya lah katakan..)..sure tak dapat nak update blog selalu..huhu


school sign
Saya cikgu biology..bukan cikgu agama catholic yer..
                              

muka senior ktorg masuk dlm album skolah diorg…best giler..kna wat sungguh-sungguh ni..leh ar masuk album skolah diorg gak nnt.

kawan-kawan doakan utk sarah yer

(^_^)

Thanks for reading

16 comments:

Adii NakHeran said...

good luck sarah ^^,

kay_are said...

mengaja di negara orang.. banyak challenge tu.. gud luck sarah! ^_^

saya_arief said...

waa..oversea..

all the best.
:D

DaK CoMoT said...

wahhhh!thniah2...gudluck sarah!

Cekodok said...

good luck sarah... tgk gambaq pun jadi la.. haha

mr.blackcat said...

hakhakhak...sonok la tu dapat skola dekat..hehhee....jgn lupe jersi arsenal..lalala

padle said...

aja bio???

subject hardcore ni....

d.e.e.n.a.YAYA said...

good luck cikgu bio... :)

qyqa said...

wallaweh....
besnyer...
gud luck cikgu bio!!!

DiNaZ said...

semoga sarah sukses dalam kerjaya

C-Tie said...

wahh.. tahniah sarah!!
gud luck 2 you!! =)

hidup cikgu bio!! haha..

kak diela said...

wah, glemer seketika :P best of luck sarah, skolah tu best :)

selipar biru said...

wah!
enjoy jaga budak2 tu nanti
hehe

Pja Ismail said...

Wahhh, selamat mengajar!! ;p

penyejuk hati said...

thanks everyone..(^_^)

widda said...

salaam sarah...all the best..akk follower baru sarah..so ..singgah lah di blog akk untuk ikut sama..=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...