laluan iklan

Thursday, 3 February 2011

Contest: Capture the moment..

Share
sape2 nk join..KLIK sni

TO En Kay-Are..thank you for tagging me (^_^)

First time join contest nie..Pening gak nak pilih gambar mane sebab semua pic sngt precious to me..

So I end up pilih pic ni…

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
happy

Pic ni dicapture time snow tahun lepas..waktu ni sarah dh final year..stress2 ngan final year project so pg la men baling2 snow ngan adik2 junior kesayangan..Take note, snow man tu antara yg terbesar pernah sarah buat ( of coz la adik-adik yg lebih bsmgat time ni, kakak senior tumpang glamour je)…pas ktorg pergi ja..bdk2 local pun menumpang snowman kami..lama jugak la snowman tu bertahan sebelum cair..Snowman skema pakai spec siap ada sesungut lagi..hehe..Pas bergambar tu kami nanyi lagu negaraku sama-sama…smgat kenegaraan kan?? well..bak kata nenek2 angan atok2 dulu…….."Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri, lebih baik di negeri sendiri"

University kami ni terkenal dengan bata merahnya..bangunan ‘aston webb’ kt blakang tu la tmpat kami konvo..

Rindunya zaman2 kt Birmingham dulu..

(^_^)

Tagging time!!
&

everyone who read this entry


COntest end 25 feb ni..
Meh join Meh!!

Thanks for reading

14 comments:

ïêmå å¢klê§ said...

snowman 2 cm pelik jek...
hihi

penyejuk hati said...

die ade susungut..hidung die ktorg gna carrot..pelik kan? mcm x stabil.(^_^)

topimagine said...

bestnye men salji... :)

qyqa said...

hai akak!!!! dtg mlawat.. kita pon da join gak..
aaaaaaa...
besnyer blaja kat london!!!!!!!!!!!!!!
akak dapat tajaan eh???

penyejuk hati said...

hye qyqa..good luck!!
Alhamdulillah blajar sni dpt sponsor..(^_^)

kamarukom said...

waahhh cantik gmbr neh! gudlak sarah! :) menang nnt blnje paprik ye! hahaha

chunna said...

salam dak sarah..

haha. tnx for the tag.
xpernah lg join mane2 contest ni.
tp sy cube join eh. tgh cr idea ni.

btw, gud lak ya. I VOTE U!!
gambar n story awk 2 best!
huhu.. sy x ade gmbr2 menarik mcm tu siap main2 dgn salji. musti best manyak kan=)

kay_are said...

snowman je ke?? nape nampak macam real?? ingat orang pakai baju snowman tadi.. btw, cantik gambar 2 =) n thanx!!

Farid Yang said...

ak rasa ko boleh menang, sbb ad ak & jaket aku....haha....

penyejuk hati said...

marul: okeh..no hal.(^_^)

chunna: sarah pun 1st time join..jom2!! gud luck k dear!

kay_are: thank you.pic awk pun cantik.

Farid: thnx..snowman tu pun mcm ko.sbb pkai spec yg sama..:)

kamarukom said...

marul?haha name sy bkn kamarul okey~ haha

penyejuk hati said...

ops sory..nama awk kamal kan..ke salah lg?

ps: tringin nk join contest awk..tp x pandai..huhu

Farid Yang said...

aah, baru ak teringat tu spek mata aku...haha...patut ah ak pelik naper ak x pakai spek....nk kata pakai lens, salah giler...

NaDia Aziz said...

bestnye sarah.. :)
hehee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...