laluan iklan

Tuesday, 15 February 2011

Senyum tak nampak gigi

Share

Harini Sarah nk join contest ‘senyum tak nampak gigi’ by Muazatul Adawiyyah..

Thanks to adik qyqa for tagging me..Myself pun tak sure I look much better senyum nampak gigi ke tak..Takpe..yang penting senyuman tu kenalah ikhlas..(^_^)

Dateline

27 Februari 2011

-

-

-

-

-

-

-

-

-

purple (2)

Tadaaaa…

tak tau la nak ambik pic mane..semua buruk2…so ambik jer la pic yang disnap semalam sebelum kuar main boling…Gambar snap guna webcam jer..Sarah ni ade syndrome tak suke tgk pic sendiri wlpn hobi ske snap pic syok sendiri..Bahaya x syndrome tu ek??

(^_^)

Muas suruh tag 5 orang..so sarah tag..

ifa athirah

Quraiza

Rose Johari

Mawar

Eja

&

Everyone


Thanks for reading

13 comments:

selipar biru said...

good luck!
cantik~

penyejuk hati said...

Thank you (^_^)

mr.blackcat said...

hakhakhak...cik sarah tenyum tak nampak gigi

chunna said...

ada mcm sharifah amani la... sweet=)

qyqa said...

wah.. kak sarah lagi cun tau..
hihihi..
gud luck!!!

penyejuk hati said...

tima kasih daun keladi (^_^)

eja said...

thanks tag eja....oke nnt eja cube uat jugak k..;') btw nice....

kamarukom said...

wahwah...keningnye menawan hehek

penyejuk hati said...

eja: thanks..can't wait..(^_^)

kamal: perli ke ape ni.??.bdw, kening ori tu..dpt dr abah..hehe

~queraiza cullen~ said...

tq sarah..hehehe..nanti que wat k..=)

Alfian J. said...

adui..kiutnye..leh ko tmbh senarai kwn aku? ehehe..nice pic..

oo,ya..klu <a href="http://elektromitoskopic.blogspot.com/>aku</a> snyum, wlu buka mulut pun tia nmpk gig..just kidding..ehehe..

Salam perkenalan ya..=)

Firdaus Kasim said...

sy sokong akak, sbb akak cantik! hehe..
kak, jom tukar link blog nk?

spikey said...

UHUK!! TERBATUK UNTUK ENTRI NI
iKHLAS ITU PENTING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...