laluan iklan

CIkgu Biology

My Photo
hye you all.my name is sarah..i love keeping everything simple but gorgeous!i love my family..love to travel and eating out. A biology lecturer insyaAllah (^_^)

Friday, 25 February 2011

TIz ZaQyah nyanyi untuk OST nur kasih (lirik)

Share

Salam semua, tadi dok tgk gossip-gossip artis Mesia…sarah jumpa la video Tiz Zaqyah menyanyi for her upcoming movie..For those yang tak pernah lepas tengok nur kasih kt tv..sure tak sabar nak tunggu movie die release kan.

sabar-sabar…..bulan May baru kuar…nanti ajak mak, ayah, adik, kakak,abang,.. nenek, tokwan, makcik sedara, paksu.. semua gi tengok wayang sama-sama k!!

Sementara nk tunggu movie die release layan dulu lagu Nur Kasih ni…Suara Tiz sangat sedap time nyanyi lagu nie..maybe some of you rasa someone else nyanyi maybe better kot..tapi rasenya kalau nak feel lagu ni..Tiz je yang paling hebat kot..(^_^)

Lagu dengan lirik

If nak tengok video jer..tengok sni..sangat cantik permandangan dalam video nie..

 

Lirik Lagu Yassin & Tiz Zaqyah – Nur Kasih [OST Nur Kasih The Movie]

Tiz Zaqyah

Lewat ini ku rasakan
Kasih kian ku dambakan
Resah hati yang ku pendam
Pada takdir dan harapan

Detik waktu dan suratan
Siapa tahu ketentuan
Ku mencari cahayanya
Dalam bayang kegelapan

Tiz Zaqyah/Yassin

Nur kasih
Nur kasih

Nasib hidup dan pilihan
Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan
Dalam maya kesamaran

Nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki
Sinar pasti

Janji suci yang abadi

Nur kasih
Nur kasih
Ya nur kasih

Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Nur kasih
Nur kasih
Nur nur kasih
Nur nur kasih

(^_^)


Thanks for reading

2 comments:

kay_are said...

x tengok sangat cite nur kasih ni tapi bnyak cakap best.. tapi lagu die memang sedap r.. =)

khairul hisyam said...

sangat nice :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...