laluan iklan

Sunday, 6 March 2011

Comel pulak bila mamat mesia ckp jepun..

Share



こんにちは..konichiwa!


Semalam jenguk2 facebook candy cake…ade la awek cun nie share satu link…tekan je play…terus layan lagu mamat nie…intro lagu mcm lagu melayu..sekali start nyanyi rupanya lagu jepun..Kagum cikgu tgk die ni…org Mesia tp dah wat nama kat jepun..


I’m not really a big fan of Jpop..tp this guy do have talent…(eh bau cokodok lak..sape masak pagi2 nie…)..opss iklan jap..



Kalau dah nyanyi pun dalam bahasa jepun..of coz la die leh ckp jepun…fluent abis la, dah mcm org jepun pulak.ngan style rambut ‘jepang’ die..( tetiba berangan dating ngan mamat jepun..leh x camtu?)






Muhammad Aizuddin Anwar or popular known as Aizdean..Die ni student Malaysia kat Jepun.If I’m not mistaken umo dia dlm 27 or 28 camtu..Kat Malaysia maybe orang tak kenal sangat..tapi kat jepun die dh wat nama gak, sebab die mmg boleh nyanyi pun..Sempat lagi die gi wat show time tgh2 study nie..kagumnyeeee…
For those crazy fan of Jpop support ar mamat nie gak..Tak dpt mamat jepun, dpt mamat msia pndai ckp jepun pun ok pe..


iklan: my senior bln depan akan kawin ngan student Msia kt Jepun..then akan menetap kt sane..Mabruk kak safiah and May Allah bless your marriage..(^_^)











Thanks for reading

13 comments:

steps said...

banyak pulak iklan, masa tengah2 menaip ye...... :)

penyejuk hati said...

biasalah...org kuat berangan mmg camni..hehe

steps said...

mamat ni kalau kat m'sia dh ramai jugak org tau....sbb dia dh 2/3 kali gak kuar kat tv m'sia...... kira power la mamat ni dpt pecah industri jepun.....

penyejuk hati said...

seriously..mmg power la..lg pun die bljar kt jepun, so sng ar nk deal ngan org kat sane..sambil myelam minum air..(^_^)

steps said...

x sabar habis menyelam....tengah menyelam tu jugak nak minum air.....

zee ong said...

wuwuw. tu awek dia kot. awek jepang tuh XD muahhaha.
perghh! nak stu laki jepang!! hehe.

penyejuk hati said...

maybe kot..kena gi jepang ar carik satu..hehe

kay_are said...

aizdean ni pernah dengar cite pasal die dulu.. masuk paper ni.. mule2 ingat orang jepun.. rupenye melayu.. hee

Cinta said...

BEST <3
awk di tag http://duniacintakitasemua.blogspot.com/2011/03/jangan-pandang-camera.html

Yaya said...

bagi rasa cekodok sikit boley?

penyejuk hati said...

cinta:thanks...nnt free sy join k! (^_^)

yaya:boleh2..jmput mkn yer..hehe

qyqa said...

rambut dia macam jay park..
hahaha..
bole tahan sedap sore dia...

penyejuk hati said...

suara die ok ar kan..standard org melayu..(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...