laluan iklan

Tuesday, 8 March 2011

Miss S Khan

Share
Hye peeps!

After one week kat skolah I finally dpt name tag sendiri..teruja wat seketika...Lepas ni takyah la gi daftar kat reception dah setiap pagi...^_^



I dont really like my picture on the tag..ambik pic kat pintu toilet je masa ni..hehe

Anyway,
Have a nice day everyone..
off to bed at 12.20am.
Zzzz


Thanks for reading

8 comments:

qyqa said...

alaaaa...
kalau suka pic tu awat cover ni..
nak ushar muka cikgu biology yg cun ni..hehehe

mr.blackcat said...

kihkihkih~~~

kay_are said...

nape name jadi s je?? x sedap r camtu.. hee

penyejuk hati said...

qyqa:xska..nmpak gemok..pastu senyum mcm over excited jer..huhu

kucing: gelak pulak..

KR: Sbb kat sni student pg surname jer..student pggil sarah 'miss khan'..(^_^)

KHRLHSYM said...

err nak tengok gambar tu :P

mr.blackcat said...

bile nak tukar jadi mrs.j??wahahaa

Schajar McFlurry said...

hyep miss khan.... walking by at here... =)

FurBall said...

wah..nih skewl kat mn nih??mcm menarik jew kisah hidup ko nih..cre cte2..ahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...