laluan iklan

Wednesday, 30 March 2011

Mothering day

Share

Hye peeps!

Pekabar semua? yg tgh keja..tgh study..tgh wat pape je..sabar k! tak brapa hari lagi ja nak weekends..As for sarah sendiri pejam celik dah masuk minggu ke 5 kat sekolah.which mean tinggal 1 minggu je lagi kat sekolah sebelum cuti easter..yay! dah fikir mcm2 tempat nak pegi ni..tp tak plan apa2 lg…adoi

Tadi sarah buat tutorial pasal carbohydrate kat sekolah..kali ni student utk tutorial lesson sarah ada 7 org..agak ramai la jgk for me sbb nak kena tolong semua dlm satu masa yg sama..Alhamdulillah student2 dah mula selesa dgn sarah..awal2 tutorial dulu snyap ja tak cakap apa..tapi sekarang nampak progress dah..dah berani tanya soalan and semangat nak jawab soalan..^_^

Petang pulak join science club ngan budak-budak year7..minggu lepas diorg kena reka ‘protection’ utk telur.. guna la apa saja..plastik,cardboard,sponge etc..SO hari ni diorg kena test telur sapa tak pecah kalau baling dari tingkat satu..sarah lak jadi mcm pengadil bertauliah check telur pecah ke tak..habis tangan bau telur.. After sekolah gi la jalan2 kat city jap..biasalah..dah abis sekolah utk minggu ni kan..jln2 tgk apa yg boleh dibeli..

Ahad minggu depan mother’s day kat UK..so banyaklah SALES..pastu hadiah2 utk ibu-ibu sempena mother’s day ni sangat2 lah cantik..Tadi ingat nak beli teko utk mak..sebab mak sarah ni suka sangat teko..bagi pecah teko pun mak suka..(kalau mak baca ni jangan marah k..hehe)..Tapi teko-teko kat situ takde yang menarik hati lansung..so I end up beli tin cake…..time tgh nak bayar tu smpat berborak ngan mak cik cashier kat situ..dia tanya nak letak apa dlm tin tu nanti..sarah pun xtau nak jawab apa..dah nama pun tin cake..so jawab je lah nak letak cake kot makcik..konon2 anak yg sweet la kan…

cantik tak?

DSC_0907

 DSC_0911

Dari tepi

 

DSC_0913

Dalam tin tu ada tin lagi…warne pink lak tu…satu utk mak…satu utk kakak…(^_^)

-

-

 

Mummy..I know its still early…tp nak ckp gak…

 

Happy Mother’s day

 

 

mama

Tunggu tau mak…bulan 6 nanti kakak balik..

mwahhh..I love you…

(^_^)


Thanks for reading

9 comments:

SoLy SoLicious said...

waahh.. chantek.. nak 1 boleh?? heee

Yaya said...

Lambatnye bulan 6, apapun takecre kat sana.

padle said...

awalnye da bli adiah..anak yg baik ni..bgus3..^_^

p/s-nak kirim tshirt dari obersi bole x?hee

hardy boy said...
This comment has been removed by the author.
qyqa said...

wah cantik cantik..
lambatnya kak sarah balik...

omak mesti x sabar nak adiah ni..hehe

kay_are said...

ok, saye tunggu <-- tbe2 je.. selamat ari ibu !! cantik r gift2 tu

penyejuk hati said...

soly: boleh2..meh nk ambik order..:P
yaya: thxs..lama jgk ar..tp bila dh bz ngan keja rasa cepat je masa blalu..
padle:baik ke?baik la jgk..hehe..bleh2..nk tshirt ape?

hardy:menarik gak idea tu..will do.
qyqa:thanks..2 bulan je lg..xsabarnya nk balik..
KR:nnt jmput sy kt airport..jgn lupa bwak team kompang semua..hehe

--thank u semua (^_^)-------------

nurul ain (khan) said...

satu utk mak satu utk kakak? utk adek nie nan adek baby cam na lak? huhu beli lagi satu set laaaaa...heheh ^^.

penyejuk hati said...

ain: tunggu hari adik2 sedunia lak k..kakak bg tin air kosong je la kt ampa 2..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...