laluan iklan

Thursday, 14 April 2011

Mind map: 7 sebab anda still single

Share

Hye..harini mmg tak tau nak buat apa..so saje explore website nak wat mind map online ni..https://bubbl.us/
Senang and mudah..Topic sarah pilih ni randomly selected jer okeh..Tapi bleh diguna pakai oleh semua org…


amaran keras: budak-budak jgn tgk..terus skip ke nota kaki kat bawah…

uc3f9s8_New-Sheet

Apa tu pesimis??
  • Pesimis bermaksud kecenderungan ke arah yg negatif,cepat putus asa…kekalahan..or memandang kehidupan ni sebagai suatu beban yg tak kan berakhir..
  • pesimis lawan kepada optimis..^_^

Nota kaki: for student2 yg nak mudahkan belajar..leh guna kaedah mind map nie..Pas abis baca semua nota..brainstorming dalam bentuk mind map..Cikgu pun suka guna cara ni time belajar..tapi kalau rasa tak kena ngan jiwa..jgn paksa okeh..semua org ada cara belajar tersendiri…^_^












Thanks for reading

12 comments:

qyqa said...

inilah mind map yg terbaekkkk..
hahahaahaha


errr tgah pkir awat lah teman ni single yek..
hehehehe

hana said...

mmg terbaek lor de mind map..
haha...
leh tunjuk kat lecturer nh..
=D

Encik Bedak Sejuk said...

<<< still single.... :P
wahaha...ni yg best ni...

penyejuk hati said...

qyqa: thnx u ..thnx u...ni la akibat cuti 2minggu..xpe qyqa..single is better..^_^

hana: sila2..tunjuk kt lecturer yg single2 lg..:P

en bdk sejuk: single jgk ke? meh join the club..:P

Uchi kay-f @hmad said...

wah mind mapnye cukup tersusun deyh..ngehx3

Encik Bedak Sejuk said...

absolutely... :)

KHRLHSYM said...

saya orang yang negatif! =.=

zahraa said...

haha..budak bio mmg ape2 pun nk buat mind map.
kreatif2..

Cik Miera said...

haha...ok2..mmg betul la..kreatifnye siap ada mind map lg..hihi

chunna said...

patut jd cgu pn..

kelakar tajuk n perbncangan dlm mind map. enjoy read it. x suruh bace pn bace gak.

kay_are said...

mind map yang macam ni, rase bace sekali pun sume terus hafal isi die je kot.. =P

kamu..ye,kamu! said...

hahaha..betol la.. terlebih usaha or dsprte!!! hahaha.. i dh terjebak kat golongan tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...