laluan iklan

Friday, 8 April 2011

Mkn2 & Jln2 TincelTown + Hyde Park…LoNDoN

Share

Hye semua…lama jugak x update blog nie..biasalah kan..sibuk dengan sekolah..student2 lak dh nk dekat ngan exam..sibuk dengan revision and tutorial class..Anyway. sekarang dah start cuti Easter…Student cuti, cikgu pun cuti jugak..Cuaca  sekarang pun dah mula panas..

say bye bye to winter coat yang tebal dan berat..say hye hye to dress wane wani yg lawa2

(^_^)

Semalam after tutorial session ngan lecturer kat Uni, ktorg ramai2 gi kuar makan……makan lg…yesza.sarah mmg suka mkn!! So, we went to TincelTown, Bayswater to try their super delicious steak..and also their milkshakes..Banyak jugak la ktorg makan..Sarah and hanida share the mixed grill for one menu..Wlpn utk sorg, tp struggle gak la kami nak abiskan…

makan2

time ni tgh pilih nk makan ape..Sapa yg nak masuk matrik thn nie…ni la Bakal-bakal lecturer matriks korg semua yer..

makan21

hanida dgn blockbuster mango..besar lg gelas tu dari nida..hehe..tp berjaya gak nida mnghabiskan…hebat2..as for me, mata sebelah kena tutup sebab nak jadi lanun..

DSC_0972

Hanida and I order Mixed grill- ade kambing, lembu ngan ayam..tp bukan ladang ternakan yer..

 DSC_0960

Oreo milkshake…sedappp…

Memang tersandar la kami semua nak habiskan makanan..bak kata kak wan, jd carnivore..sbb semua jenis daging kami bantai…time nak bayar kami dapat diskaun…xyah bayar service charge..tips for today..rajin-rajin lah beramah mesra dengan abg manager kedai..puji2 skit..sure dpt diskaun. (tips dari sumber yang tiada tolak bandingannya )

210393_2022142392473_1211368666_2494889_3996643_o (1)

sumber:facebook kak wan..total 102.80 pound…kalau dlm RM?? terasa rakus seketika….terima kasih kerajaan Malaysia..(^_^)

Lepas makan-makan, perut dah kenyang…kena la jalan2 and shopping…Seronok sangat time spring ni..semua org berjemur..dress pun lawa2…siang pun makin pnjang, …time ni leh la balik lewat2..maghrib pun lambat…

teletubiies

Jelly bean’s family..comel kan..mcm teletubies

DSC_0996

Hanida comel dan bunga2 yg cantik….sedap ja tgk pakcik kt belakang tu landing…

cute girl

Hyde Park, London

DSC_1085

Credit to cik hanidaDSC_1055 

Cik Kak jealous la tu tgk org bercouple2…:P

That’s all for now…This is just the beginning of my Easter holiday…bnyak lg tempat teringin nak pg ni…

Daa…


Thanks for reading

4 comments:

KHRLHSYM said...

bestnyeeee!!

steps said...

lawa betul pokok2 n langit kat blakang tu.......hehehe.......uiii makan ke melahap ni? :)

kay_are said...

jalan je keje sarah ni kan.. saje nak mendatangkan jeles r ni.. tau dah.. hee.. xpe2.. rilek2..

penyejuk hati said...

Khrlhysm: sngat best (^_^)

steps: mmg lawa..tu la..bnyak kan sy mkn..(^_^)

KR: nama pun cuti..hari2 kna jln2..pasni bnyak lg pic yg akan wat KR jeles :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...