laluan iklan

Tuesday, 26 April 2011

Watak Nadia dalam citer Juvana tv3

Share



Selalu hari selasa bukak http://malaymoviesfull.blogspot.com/ jer...confirm carik citer gemilang..tengok cikgu saif yang hensem tu..pastu layan gossip girl..tapi sekarang cikgu saif pun dah tua and citer tu pun dah habis..so layan la citer Juvana kat tv3..memang syok la citer ni..jalan citer die lain dari yang lain..SUke la tengok budak-budak samseng serabai ni.baru style..:P


Dulu tertanya jugak camne lah suasana dalam sekolah juvana tu..tak leh nak bayang camne..teringin nak masuk... tapi tak kesampaian..umur pun menjadi faktor penghalang..tengok citer je la yer...


Aku tidak akan terperangkap selamanya


Barisan pelakon pun mantap-mantap..mostly pelakon baru..ada la dua tiga orang pelakon yang sama berlakon dalam citer Gemilang haritu..terutamanya watak nadia yg comel tu...first time tengok terjatuh hati gak la..korang semua sure tertanya jugak kan..Saya tak kenal pun, tapi if I'm not mistaken her name is Wan Atiqa Farhana..

Nak tgk gambar die tak??









Comel kan..(^_^)


Jom layan citer juvana nie....tengok cik nadia yang cantik dan ayu..and of coz daim dengan muka tak bersalah tu..:P


sayonara!

more pic..


Thanks for reading

14 comments:

AphikMars said...
This comment has been removed by the author.
qyqa said...

suka gler cter juvana ni..
suka watak black aka budak jambu tu..
hehehehe...

k.sarah google ker pic ni???
umor dy bape ek???

penyejuk hati said...

ske jgk.bnyak bdk nakal.
akak google je pic ni...ske tgk dia..comel..(^_^)

misz fae said...

blogwalking!;)
singgah baca n3!;)

meh singgah blog fae :

http://fzhjmldn.blogspot.com

padle said...

cite ni bez gak..xsaba tggu next epsod...^_^

KHRLHSYM said...

nak daim!! nak coklat tu. hihi


ada tengok cerita ni. boleh tahan.

kay_are said...

x tengok pun cite tu so x kenal pun sape yang di citekan kat sini.. T_T

Anonymous said...

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000983184757



http://www.facebook.com/photo.php?fbid=117035151672590&set=a.117034781672627.6991.100000983184757&type=1&theater



TGK LAA SENDIRI EH LINK NI

**::CIKNUURUL::** said...

penyeri juvana,.huhu,.CN xprnh lg tgk cite juvana ni,so xtau yg mne satu nadia,.hehe,.insyallah,nxt week CN tgk,.frst time snggah sni,meh ke blog CN plak ek,.tq,.

Adda said...

cerita nih not bad jugak :)

Anonymous said...

bila watak nabila nk kluar??
apa perwatakan dia dlm drama ni??

Anonymous said...

not bad..
;)

Anonymous said...

budak yg tepi si atiqa tuh bapak cun!
ble la ko nk jatuh ati kt aku..alahaiiii...

SyatOza said...

mak aih, cekci nyeww..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...