laluan iklan

Sunday, 15 May 2011

3 minggu je lagi

Share Amboi tajuk...


huh! sungguh tak tertahan lagi hati ini untuk disatukan dengan mereka-mereka yang tersayang back in Malaysia. Seriously mcm tak percaya 4 tahun berlalu mcm tu jer...Less than 3 weeks, I'll be back home, eating the foods from pasar malam, enjoying the sunshine and of coz ronda2 ngan my family..What more can I ask for rather than being so close to them..


Walaupun ade final assignment yang perlu disiapkan..still tak mampu nak kuatkan semangat nak buat keja..mana tak nya..my heart and soul mmg dah ada kat Malaysia..just myself ni still stuck kat UK..plus tiket flight yang tak confirm2 lagi..tolong la encik Agent, hantar la email cepat sikit..*HADOI*


Next week lak final week kat sekolah and the week after is my graduation day..tak tau la nak pakai baju apa..*sigh* sekarang ni sibuk ngan shopping and packing barang nak bawa balik Malaysia..2 kotak dah penuh tinggah 1 kotak lagi untuk DIPENUHKAN..banyak lagi space dalam tu..maka, banyak lagi la benda boleh beli untuk PENUHKAN kotak..maka lagi, banyak la duit kena spent. oleh itu, pokai la...takpe2, asal happy..^_^


TU je la nak habaq..kami nak pi kemaih baju-baju kami masuk dalam kotak..nak hantaq balik Mesia nek kapai..:P






kami wat kek pisang haritu..dah abis licin dah..^_^



Tak sakit gigi pun..sakit rindu nak balik malaysia je..ahaks!






Thanks for reading

7 comments:

qyqa mokhtar said...

k.sarah bekas dak matrik kan kan kan???

cter la pglaman dok matrik..

^^

komen x dak kaitan dgn post.. *tiba2.

hanis said...

wah mst Sarah eksaited gile kan nak balik Msia..hehe..papepun semoga slmat pjalanan balik ^^

chunna said...

wahh... bestnye. tahniah dah abis.
welcome back to mesia. nnt senang la ckit jumpe sarah ek?=)

BUNGA said...

salam ziarah...
seronoknya nak balik mesia..turn saya lambat lagi..
mesti berkotak2 pos barang kan.. :)

Cik Miera said...

welcome home..!! hihi..

padle said...

waaahhh..nak balik msia rupenye..kirim jersi man u saiz s 1!!

kay_are said...

selamat pulang ke malaysia ye sarah.. semoga tiba kat sini ngan selamat.. amin.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...