laluan iklan

Monday, 2 May 2011

Dari Mata turun ke Hati

Share Salam..


Hye kwn2..sarah ada join contest by Tennilicious and my pic terpilih for the top5..and skrg they need votes from everyone utk nak tentukan pemenang..cara voting die kna la like pic tu kat facebook..


Contest End 5.5.2011..Tinggal bp hari lagi..Jom mengundi kwn2..


Therefore, I'd like to ask for your kindness to vote for me, of course..Pretty much pleeeeeeeeeeeeesseeeeeeee...(^_^)






Tengok mata sarah ni sejuk hati korang tak? kalau sejuk like la pic ni ok..kalau tak sejuk pun like jugak...pas contest leh unlike balik..^_^


Contest End 5.5.2011..Tinggal bp hari lagi..Jom mengundi kwn2..


thank you so so much for those yang dah vote my pic..


sayang korang semua..







Thanks for reading

12 comments:

RaraPuing said...

gud luck dear :)

penyejuk hati said...

thanks (^_^)

apak cikidong said...

waaaaaah.. sejuk hati... :D

Yaya said...

Siap ada promo lagi tu, hihi anyway goodluck dear!

Firdnurjue said...

cantik la mata awk...huuuuuuuuuuuuu...:-)

budak said...
This comment has been removed by the author.
penyejuk hati said...

thanks you everyone! (^_^)

NasZ said...

good luck..huhu..sejuk gak...haha..

KORANG RASA HANDSOME/CANTIK KE?

KHRLHSYM said...

untuk sarah saya buat 100 account. kehkehkeh.

maaf~ tak sempat undi :(

blog-tips-kurus said...

bole unlike yek? hehe! da due la sis.. :-)

padle said...

alamak,xsmpat la nk vote....:(

kay_are said...

memang menawan r mate sarah.. sejuk ati memandang tau.. hee ^_^ gud luck ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...