laluan iklan

Wednesday, 8 June 2011

Dah Grad, Dah Balik Malaysia

Share

Salam semua, leh pulak sarah terlupa yang sarah ni ada blog…well,agak busy ngan preparation utk balik Malaysia…Konvo, Shipping brg2, Kemas rumah, bayar hutang2,shopping..shopping…and shopping…

neway, Alhamdulillah Sarah dah sampai Malaysia..home sweet home..Lepas 4 tahun belajar di negara orang..Dah tiba masa sarah berhikmat balik untuk negara..chewah! semangat pulak tetiba…but honestly, Sarah sangat tak ready nak kerja..nak jadi suri rumah je boleh tak?? suri rumah yang ada orang gaji..(mmg dasar pemalas tul).

Dah Grad

Again, Alhamdulillah sangat2 sarah and kawan-kawan yang lain dah berjaya menamatkan training kami untuk jadi cikgu..Kami semua skrg newly Qualified teacher..^_^

DSC_0476

Cerianya muke semua org..Sarah pakai baju raya 2 tahun lepas untuk konvo kali ni..seb baik muat lagi..tinggi memang confirm la tak naik lansung.

DSC_0499

Nampak tak pokok yang berjurai-jurai tu?? itu actually pokok mulberry..mmg diorg tanam untuk wat kenangan for ktorg..mana la nak tau ada rezeki nak datang lagi..leh la tunjuk kat anak-anak.."Mak dulu belajar sni..meh makan berry2 kat pokok nie..”^_^

DSC_0530 Sesi bergambar dengan cikgu-cikgu kat sekolah masing-masing..terima kasih yang amat sangat kat cikgu2..sangat2 supportive and banyak kongsi tips and pengalaman..

DSC_0565 Kusyuk semua orang dengar speech dari principal university..

DSC_0598

Cikgu-cikgu dengan sijil masing-masing ^_^

DSC_0685

DSC_0712 All the girls..sempat lagi jalan-jalan kat riverside untuk bergambar..credit to hanida for the camera and to ummi sudi jadi photographer kami..

 

Dah Balik Malaysia

Pas dah konvo semua..6.6.2011..sampailah sarah kat Malaysia..First time naik business class MAS..sangat-sangat excited..layanan mmg tiptop..siap dapat bergambar dengan Syed Muzaffar..makanan mmg sedap..tempat tido la paling syok, selesa sangat..40kg beg sorg kami bawa balik..dari KLIA ke penang naik economy..seb baik la kakak tu baik hati…takyah kena bayar.. ^_^

papepun..tima kasih kepada yg menghntar kat heathrow, menjemput kat KLIA and to my family yang menjemput kat airport Penang..

ok la..take care semua!! ^_^


Thanks for reading

8 comments:

julieeeeeeeeeeee said...

selamat pulang kak sarah!
berkhidmat jugak dlam negara ; )

padle said...

welcome home,cikgu!!!
^_^

kay_are said...

selamat pulang ke malaysia!!! and congratz sebab dah grad.. ^__^ pasni leh r kite g cari mask same2 kan? =P

Mila Sham said...

Selamat pulang K sarah. ;)

aboyandnick said...

kali ni kami sajikan anda semua dengan pencuci mulut yang sangat lazat. jadi rajin2lah datang melawat blog kami ni... semoga lebih banyak dpt di kongsi.
http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/2011/06/chocolate-mocha-pot-de-creme.html
jangan lupa untuk follow blog kami... semakin ramai semakin bagus...
terima kasih atas sokongan semua.

Aniz said...

tahniah sarah..

welcome home!!!!! hehe finally =D

Afham said...

Salam Sarah.

lama tak dgr kabar, tahu2 dah grad.tahniah! Selamat pulang berbakti di tanah air.

Semoga terus sukses di ngra sendiri

Ur x-clasmates 5 Jubilant, Ee =)

dinsblog said...

tahniah cikgu..semoga menjadi pendidik yg cemerlang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...