laluan iklan

Friday, 24 June 2011

Sarah & Ain

Share

Semalam my sister dapat cuti from her manager..well, my sista ni sngat la rajin plus SHOPaholic…so she NEED to work to gain extra money sebab nak shopping..she’s totally the opposite of me..Asal cuti ja cari keja part time..kakak dia ni pemalas banyak..tak pernah kerja seumur hidup..wat kerja sekolah and kerja kebajikan pernah lah..

This time ktorg pilih gurney plaza untuk shopping..walaupun takde la shopping sangat pun..dah la kena paksa pakai heels..nasib baik la gurney plaza tu 10minutes walking dari rumah..pic1

My sister ni macam fashion guru la dalam rumah..even my mother nak match baju ngan tudung pun tanya my sister ni..plus she’s taller than me..so I always dapat gelaran ‘adik’ from orang ramai...wah..syioknya..(kes perasan muda)

pic2 muka happy dapat baju baru+lip gloss tsuya tsuya ^_^

pic3

mak cik shopping barang rumah..makan jer tau mak cik ni.. :P

pic4

Best part is MAKAN TIME!!

DSC_0688

DSC_0687

Last but not least…thank u so much to yusra and kwn2 sbb bg kami layanan istimewa kt Nandos..and thanks to Addin sebab masak ayam kami sedap2..

DSC_0690

Ain & Yusra

 

To my dearest sister Ain,

I love you so much!!

nnt dah dpt gaji jgn lupa belanja kakak pulak

^_^


Thanks for reading

4 comments:

nurul ain (khan) said...

thanks to ADIN..sedappppppppppp.. adin masak special utk kita. hehe syg adin. opss..:))

padle said...

kemsalam kat ain ye...^_^

kay_are said...

amboi.. sejak balik malaysia ni.. jenjalan je keje sarah ye.. jelesnye!! T_T

Cloud Barakbah said...

mcm kenal...do u remember me,sarah nabila??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...