laluan iklan

Wednesday, 20 July 2011

Liverpool vs Malaysia

Share Salam semua,

Lately nak update blog pun susah..sebab internet sangat lambat..surat tawaran kerja pun tak sampai-sampai lagi..orang dah mula bertanya..

" Bila nak kerja?.."
" Dah tau dapat mana ke?..."
" Dah tau kerja hospital mana?? "

Apa? hospital? sejak bila la sarah ambik medic nie...maybe sebab ambik kos biology kot..ade makcik makcik yang ingat sarah akan jadi doctor..nasib baik takde yang panggil sarah 'Dr Sarah'..( macam sesuai je kan panggil camtu?? )  ^_^

Anyway, hari sabtu haritu sarah gi KL..wat ape lagi kalau bukan pergi tengok bola..Ni first time pergi tengok bola kat stadium..tengok Liverpool lawan Malaysia lak tu..bukan tu saje..dapat tengok free..



Ktorg sampai stadium dah kul 4...so mmg dah sangat sesak..sampai terpaksa park kereta kat tepi jalan..Nasib baik tak kena saman..Dah la park sampai layer ke4..paling hujung sekali..dasyat tul fan fan liverpool nie..


Walaupun kami sampai agak lewat..seat rm108 mmg sah2 penuh..sampai kena duduk kat tangga.Tapi, disebabkan kehebatan menyelit kami yang tiada bandingannya..kami dapat duduk PREMIUM seat..Siap ade seat kosong tepi sarah..memang SYIOKKKKKKK ar !!!!!!!


Tak sangka tengok bola ni best..pasni nak pergi lagi la ^_^  tapi tunggu orang sponsor lagi..
papepun..tima kasih yer pada yg blnja tiket..I really had a good time with you..


Thanks for reading

4 comments:

saya_arief said...

tengok bola memang best..
tapi boleh bikin sakit jantung..
suspens tak sudah.
:D

ZWAN SABRI said...

Tak pegi stadium ke malam ni? Chelsea lawan Malaysia plak.. ;)

MySuaraBlog: Nak Peluk Kamu!

penyejuk hati said...

Saya_arief: stuju..paling syok bila ada score..bgegar stadium..^_^

zwan: tak pg..dok umah jer..xde sape nk sponsor tiket :P

padle said...

waahhh!!!!pergi stadium xberajak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...