laluan iklan

Wednesday, 14 September 2011

Mata berkaca

Share

Dah masuk 3 bulan sarah menjagung menunggu kerja nie..nak kata menganggur dah ada kerja..bila la nak posting ni..dah sampai hilang semangat nak ngajar..

selain menanam jagung berpasu-pasu..lemak pun leh tahan berkumpul ni..berat lak makin bertambah..lagi-lagi time raya ni..asyik makan je keje..nak tunggu jagung dapat hasil,entah bila la jawabnya (dah merepek dah aku ni)

Nway,nak update pasal raya pun tak tau nak tulis apa..just nak promote contact lens from tennie collection..thank u sangat for the gift..(agak berkurun menyimpan,baru sekarang nak pakai)

318163_10150302003302236_741137235_7841008_1612720_n

Sape-sape rasa nak beli lens yang cantik-cantik and harga berpatutan.sila order kat blog diorang…murah-murah!!

 

http://tennielicious.blogspot.com/

or fb diorg for more collection

http://www.facebook.com/tennielicious

 

 

Sila tengok lens di mata…bukan pipi yang membuntal itu…^_^


Thanks for reading

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...