laluan iklan

Wednesday, 4 January 2012

Emas campuran kopi putih

Share

Kalau baca betul-betul tajuk kat atas ni rasa macam kopi putih bercampur emas..tapi hakikatnya inilah yang google translate translatekan ‘Gold Blend white coffee’..Camnelah diorang proses kopi tu sampai jadi warna emas..

Actually dah lama kempunan white coffee brand coffee tree..Dari tak minat coffee jadi suka gila white coffee lepas terkena penangan kopi putih ni. Perghh..aroma die memang memanggil-manggil namaku..Both of my parents memang ‘hantu’ minum kopi especially mak. Setiap pagi memang wajib minum kopi dulu, kalau pergi kedai makan mesti order kopi ais. Her favourite is black coffee, no milk, no creamer.

ho

MUST TRY!! kena sekali nak lagi…

Lain pulak anak-anak mak..kami prefer white coffee..and the brand mesti  penang coffee tree. Kepada those yang minat white coffee must try this brand. Besides rasa kopi yang sedap, kopi ni macam ‘senang’ memproses. Selalu dengar, bila minum kopi ‘susah’ sikit nak membuang..Mungkin lain orang, lain ketangkasan sistem perkumuhan masing-masing.

Tak sure outside penang ada ke tak sebab kopi ni made in penang.Tapi sape-sape yang datang penang boleh beli kopi ni sebagai buah tangan atau cenderahati besides jeruk buah-buahan penang yang masyuk..

6408175901_3f20623f63_z Kopi durian pun ada…

 

 

**Oh mak…belanja lah kakak kopi ni…huhu (statement orang takde duit sebab tak kerja-kerja lagi……)


Thanks for reading

9 comments:

Anonymous said...

:D

nida said...

i love black coffee :)

world of my own said...

sedap eh? *orang penang yang tak pernah try* harus try la nanti.
tapi kan, nak beli dekat mana? tesco?

penyejuk hati said...

sdap gila kak dila..slalunya pasaraya besar kt penang ada brand kopi ni..xpun beli kat outlet dia..mesti cuba ni!!

aimaniman said...

akak suka gak tp x le brand nie, rasanya x da kat area sini.. tapi en somi lagi suka nescafe, sehari bergelas2 dia minum,, macam dah ketagih la plak..

shizah said...

thank u sebab sudi jenguk blog sy. :)

shizah said...

tak pernah dengar brand white coffee nie, selalu beli brand old town. insyallah, kalau g penang, boleh lah beli coffee nie. nampak sedap..

kay_are said...

jarang sangat nampak jenama kopi ni pasaraya.. ade ke? nampak macam umpph je

Si Jagung said...

wah white kopi..kena try neh..asyik mnom white kopi nescafe ja..bosan..bosan..(^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...