laluan iklan

Friday, 16 March 2012

Mimpi Aneh

Share

Salam semua…

Betul ke kalau kita selalu ingat mimpi or cerita mimpi kita kat orang lain…nanti kita akan cepat jadi pelupa?? actually, I’m one of them..selalu ingat mimpi and suke citer semalam or 2 malam lepas or bermalam-malam lepas punya mimpi..Most of us akan lupa mimpi kita malam lepas..tak pun just ingat-ingat lupa..

Tapi bila diingatkan balik..macam ada betul jugak persoalan tadi..sejak kebelakangan ni otak macam lambat je nak generate ..lepas tu kadang-kadang benda yang recent boleh lak lupa.. ( ke dah nak gila aku ni?? )

Tahan…tahann…

tak boleh…tak boleh…

nak citer gak…:P

Semalam kan….saya kan… mimpi ada rombongan masuk meminang mai umah saya…chek happy la..taktau nak habaq kat ampa semua lagu mana dah..tah2 chek dok senyum sorang2 time tidoq kan..

 

baby tido sambil senyum2…comel kan??

mimpi hanyalah sekadar mimpi…kalau mimpi tadi jadi kenyataaan…oh!! betapa bahagianya hati ini…

(mood jiwang)


Thanks for reading

6 comments:

PADLE said...

tunggu je la..nanti ade la tu rombongan meminang sampai rumah..hehe

selamat berhujung minggu!

Anonymous said...

salam...tahniah bt anda...bg la alamat moga2 impian jd kenyataan..:p

kay_are said...

amboi.. dah tak sabar2 nak kawin nampaknye.. camtu meh r alamat umah.. lagi 2 tahun sampai r umah.. =P

chunna said...

wahhhh! moga mimpi jd kenyataan! jemput tau!! wlu pn x sure lg dpt dtg ke x.

penyejuk hati said...

padle:hrp2 ada la..menanti dengan penuh kesabaran..

kr:2 thn bru nak sampai..? lamanye...nek kapal terbang 1jam smpai png..

chunna:InsyaAllah jmput pnya...awk pun jgn lupa sy gak tau.^_^

shariff ImissUbabe said...

nice2x.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...