laluan iklan

Wednesday, 25 April 2012

Camnilah pegi KL

Share

-special entry utk mereka-mereka tertentu-

Ahad lepas saya pergi KL..saja jalan-jalan sebab keboringan berada di rumah..terperap agak lama..masa untuk menggoreng pulak. Happy sangat dapat jumpa orang tersayang..lagi-lagi time dia dapat bonus..hehe..eh! saya bukan mata duitan tau..tapi apa salahnya kalau lelaki-lelaki di luar sana ‘selalu sekali’ treat gf tersayang dengan hadiah-hadiah and bawa gf pergi makan sedap-sedap..

Bukan senang la die nak dapat cuti..memang sah-sah start euro 2012 die susah nak ambik cuti..tapi makin syok la die..dapat tengok bola sambil kerja…untung lerr:)

Sampai kl pun dah ptg..terus pergi midvalley beli kasut then pegi the garden tgk wayang..first time tgk wayang kat situ..terus jatuh cinta sebab tak sesak-sasak macam tempat lain..

next day

Seperti yang dijanjikan..pergilah kami menikmati meatballs dekat IKEA damansara ( org KL dah muak..sy bru nak mencuba)…mmg sedap and simple makanan kat situ..2012-04-23 12.04.18_副本Time makan terus teringat time kat st mary’s dulu..,menikmati makanan kat pantry university..nice!

Lepas makan terus pergi the curve buat spec mata baru…mak aii..power naik mendadak…silau pun naik..kesian mata saya yang tak bersalah ni..huhu..lepas spec siap terus ke one utama sebab dah janji nak makan dekat  seoul garden..sebelum makan pergi shopping baju ngan sweater kat topshop..tgh shopping terjumpa la adruce tentang bulan then a few minutes later..jumpe tam spider dengan family die..(jarang jumpe artis kat penang..)

Dalam pukul 8 malam camtu bergeraklah kami ke seoul garden untuk melantak malam..lepas dah kenyang tu mula la main-main dengan makanan…main untuk makan,bukan main untuk membazir.

ais kacang

sarah’s special SG ais kacang

Final day

Before balik penang, pagi yang indah itu kami singgahlah ke jalan TAR..pada asalnya nak beli 2 or 3 helai tudung..tapi end up TERBELI banyak…

tudung

Bila difikirkan balik..rugi tak beli banyak lagi….mak cik kat situ memang bagi harga murah pun..Kalau nak beli tudung singgah la kat kedai mak cik tu..betul-betul depan ‘ali carpet’- very murah berbanding kedai lain..^_^

…………..after penat shopping…kul 4 terus balik penang…zzZZZZ

Sampai jer rumah..keluarkan semua barang..mak terus kata…’HA…MACAMNILAH PI KL’- mak comel lah ^_^

 

Thanks for reading

5 comments:

PADLE said...

ala..lamenye tak makan meatballs kat IKEA..n dah lame gak senanye tak jalan2 kat kl..:(

kay_are said...

shopping sakan nampaknye ni.. banyak nye beli.. same ngan padle.. lame dah tak merase meatball ikea..

kay_are said...

btw.. waahh.. sudah berpunya.. since bilakah? tahniah!! semoga kekal sampai bile2 ye =)

Si Jagung said...

wah..shopin sakan na..da boleh bukak kedai online dah tgok tudungnya..hehe

Sheikh Papa-NtiQ said...

hi sarah...hmm kat UK study kat mana? saya pun kat sana zaman2 dulu...
cakap pasal meatballs IKEA nih...saya baru jer upload gambar2 masa makan kat sana baru2 nih di blog saya www.blogmakanbest.blogspot.com

Senang2 tu jenguk la ye....topik blog saya nih pasal tempat2 makan menarik yg saya visit seperti restoren, warung,gerai,foodcourt, hotel buffets dan lain2....100% topik makan jerrr tak de topik lain hehe.

Sarah Jangan lupa ye follow blog saya kalu sudi...TQ TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...