laluan iklan

Thursday, 28 June 2012

Finally dapat juga kerja

Share
Alhamdulillah..

Finally..selepas almost setahun menunggu kerja..menjadi mangsa keadaan..saya dah dapat kerja..^_^
Cuma tempat kerjanya agak jauh..boleh dikatakan oversea jugak lah..the only transport yang boleh ke sana is KAPAL TERBANG..mesti boleh agak kat mana kan??


I have about 2-3 weeks nak prepare semua benda..and also a lot of things to worry about..*sigh*
-the food
-transport
-lifestyle
etc

Dengar cite duduk di Labuan lebih aman berbanding di semenanjung...tapi dalam ketenangan..banyak jugak bar-bar dan kawasan pelacuran...


Sape-sape yang ada pengalamn belajar, tinggal atau bekerja di Labuan..mintak pendapat dan pandangan yer..Hopefully everything is going to be OK.




Thanks for reading

8 comments:

qyqa mokhtar said...

Tahniah kak sarah!!!
tap jauh betul.... x pe x pe demi anak bangsa yg tercinta.

gud luk kak sarah!!! ^^
jaga diri lek lok.. ^^

kite x dak pengalaman laaa pulek nak share ^.~

TheGreatestMom!!! said...

Salam,

Labuan ok syurga makanan laut... Saya pernah tinggal di sana selama 3 tahun.. Sy masih suka untuk ke sana... Tempat2 mcm yg sarah senaraikan tu kat mana2 negeri kat Malaysia ni pun ada... Harus pandai jaga diri yer...!

Asyiqin Haulisah said...

Alhamdulillah. akak baik baik je di sana. :)

cendawanpink said...

congratsss..

my kazen ade kt labuan..hehee..
kalau balek je msti bwk coklat sedap2..:D

chunna said...

Sarah.. Alhamdulillah..tahniah. Wah... Dah dekat tu ke kampung sy. Boleh la dtg2 nnt.

Sarah Nabila said...

thanks yer semua..
Chunna,InsyaAllah sy mmg teringin nak jumpa awk..thanks jmput sy :)

kay_are said...

congratz sarah!! hepi for you =) tapi.. jauhnye.. cane nak jumpe pasni? <-- ayat macam pernah jumpe je =P ape pun gud luck! ^^

FarahHanan said...

Good luck kak sarah! (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...