laluan iklan

Thursday, 6 September 2012

TIRED Lorh

Share
I'm oficially a biology lecturer now!!

Sungguh tak percaya..dah ada kerjaya sendiri..Dah ada student sendiri..Alhamdulillah semua student well behaved..setakat ni takde la yang ponteng..cuma ada la sorang dua yang malas belajar dan selalu lewat ke kelas..

Saya ni baru sebulan kerja..dah kena pantau dari bahagian Matrikulasi..all the way from putrajaya to labuan..Tapi so far ok je..takde la kena kutuk kaw kaw..

Lately macam sangat letih je..Almost all my free time is for my student..Penat jugak nak jawab soalan dari student yang datang kat meja..Sangat frust bila yang datang tanya tu tak faham sangat apa yang dah diajar sebelum ni (mostly budak-budak kelas lain )..Nasib baik budak-budak kelas saya rajin dan cerdik pintar...AHAKS!!

Sabtu pagi ada kursus, Malam pulak ada dinner di Hotel Waterfront, Labuan...

Oh banyaknya kerja...saya perlukan rehat secukupnya!!!!






Thanks for reading

3 comments:

kay_are said...

tahniah sarah dah jadi lecturer =) aja biologi? nasib baik im not one of your student kalau tak lagi pening r sarah.. memang lemah bio sejak dulu lagi.. =__=

shaya oreo sarah nye fb ke? ke ade fb lain? nak add fb tapi xtau fb sarah

sori tanye soalan luar entri.. huu

zahraa said...

all the best kak!!
akak mmg cikgu bio yg best.
doakan kami dpt kerja cepat.hehe :)

Sarah Nabila said...

shaya oreo tu fb sape tah..tmpang guna je dlu..add la fb sy. search sarah nabila ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...