laluan iklan

Monday, 31 December 2012

Bajau Girl

Share Rasa macam dah lama tak update blog ni..

Nothing much to update..biasalah lecturer baru..banyak benda kena buli. Yang paling tak tahan disuruh menjadi MC..padahal sangatlah tak pandai..habis nama dato datin I tersilap sebut..

One of the moment to share is kena jadi MC for malam citra budaya...dimana saya diminta memakai baju traditional sabah sarawak..waktu kena pilih outfit ( macam disponsor la pulak), memang terkedu sebab mostly pakaian suku kaum sabah sarawak ni boleh tahan seksi jugak..Nasib baiklah ada pakaian suku kaum bajau yang sopan..ku pakai jua walaupun warnanya agak menarik perhatian orang ramai..

with one of my student
Tudung bawal sentiasa menjadi pujaan hatiku...






Thanks for reading

4 comments:

kay_are said...

unik kemain baju tu.. siap pink lagi.. cantik.. =)

nurul hikmah lajaalam said...

cantik nya miss...tmbah2 lagi pkai bju suku kaum sya...tp rugi nya mlam tu sya x ke DM...

NuRuL HiKMaH LaJaaLaM said...

so beautiful!!! suka sngat tngaok miss pkai bju suku kaum sya...

Sarah Nabila said...

saya tak sure la betul ke tidak saya pakai baju tu..tp seronok dpt merasa pakai baju kaum2 lain..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...