laluan iklan

Saturday, 19 January 2013

Cikgu lebih dari pelajar

Share Di saat semua manusia-manusia sedang bersuka ria di malam minggu..

Tinggallah segolongan manusia yang masih sedar tentang erti kejayaan ( student-student matriks yg sedang study utk UPS) dan tidak lupa pensyarah-pensyarah yang bejiwa pendidik...termasuklah diri sendiri yang sedang sibuk menjawab soalan tambahan  yang sepatutnya disiapkan oleh student-student..

nota kuliah hancur dek diguna oleh pensyarah selalu

Aku...
masih kagum dan terkesima dengan semangat menuntut ilmu yang tidak pernah luntur di jiwaku...

Aku...
masih rindu zaman belajarku..

Aku harap yang lain juga begitu..

^_^

-sempat lagi aku bersajak malam-malam buta ni-



Thanks for reading

5 comments:

chunna said...

terbaikla cgu.. nak anta anak belajar dgn cgu sarah nnt bleh x? hehe=)

ZWAN SABRI said...

good luck cikgu sarah.. :)

pikir kool said...

still bole terus belajar kan?

aNiss :):) said...

cikgu matrik mane?? saya ex kmns :D

kay_are said...

dah tepu otak nak blaja balik.. @.@ by the way.. memang rajin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...