laluan iklan

Wednesday, 23 January 2013

POP QUIZ

Share
LaLaLaLa..

Hari ni aku super happy sebab CUTI sempena Maulidur Rasul..Boleh lah nak mengupdate entry baru..
Tak taulah sindrome apa yang melanda diri ni..asal mengupdate entry ja mesti pasal KML, student and working life...but what to do...dah memang hidup aku ni ditune sebegini..^_^

Minggu ni basically aku buat revision dengan budak-budak, aku 'yakin' diorg ni dah pulun study, so...untuk memudahkan kerja dan menguji tahap kefahaman budak-budak ni...aku bagi kuiz..

Ambik mood sebelum ujian sebenar..




Sempat lagi diorang posing time tengah buat quiz
The other class..

 Tinggal 4 hari je lagi nak UPS..
 Tapi yang paling paling paling paling paling PENTING!!!
 Jumaat depan balik PENANG!!! YAY






Thanks for reading

2 comments:

kay_are said...

ingatkan nak bagi soalan kuiz tadi.. salah tekaan rupenye.. hee

nurul ain (khan) said...

cepatbalikk. omey miss u..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...