laluan iklan

Monday, 1 July 2013

Dulu JPP skrg SPRK

Share Bila sebut pasal JPP ni teringat zaman matrik dulu..buat manifesto and mencapup(cari publisiti) merata..Gipang (Gila pangkat) jugak aku ni dulu..:P

Kalau gi cari poster zaman matrik dulu rasanya still ada kat rumah..maybe warna kertas dah kekuningan sebab dah lama meninggalkan zaman matrikulasi.

Kalau dulu aku JPP...sekarang aku jadi SPRK (suruhanjaya pilihanraya kolej)..dilantik pulak sebagai ketua JK pengundian.best jugak tengok keadaan pihanraya ni..especially bila tengok ragam pelajar mengundi..

 Kesian lak budak-budak kena kira almost 2000 undi..siap ada yang tertido...


student dibahagi kepada 3 kumpulan ikut jurusan (PST sains,PST akaun dan PDT)

everything went well and most of the student turun padang...kiraan undi pun abis kul5.30ptg...thank u kepada semua yang terlibat dan tahniah kepada yang terpilih menjadi JPP sesi 2013/2014..smoga menjalankan tugas dengan amanah dan bertangungjawab. ^_^






Thanks for reading

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...