laluan iklan

Sunday, 13 July 2014

19 weeks-gymnastic ke tengah workout??

Share
Alhamdulillah..kandungan dah masuk 19 minggu (13/7/2014)..InsyaAllah 20minggu hubby will be here in Labuan.

Alhamdulillah jugak aku dah boleh rasa pergerakan baby, ada la dalam range 18 minggu-19 minggu. My baby ni bila tunggu dia gerak memang menunggu bulan jatuh ke riba. Tapi bila aku tengah relax-relax, gelak kuat-kuat baby pun bukan main berakrobatik kat dalam rahim..

Another thing, pergerakan baby aku ni banyak terasa di sebelah tengah dan bahagian kanan. Setiap kali pregi scan mesti doktor cakap kepala baby di bawah, but slowly rotate 90,180 darjah bila dah kena penangan ultrasound..hehe

scan 18 minggu 1 hari







Thanks for reading

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...