laluan iklan

Sunday, 7 September 2014

26 weeks: Aktifnya anak mama

Share

Alhamdulillah esok 7/9/2014, masuk 27minggu anak mama..cepat betul masa berlalu..

Lately baby sangat terlalu aktif, even sonographer yang buat 4d scan pun cakap baby aktif sangat. The best movement baby suka buat is aksi bergulung dalam perut mama. Boleh pulak tengah scan dia bergulung, siap boleh tengok tulang belakang dia...so adorable..


Baby saya aktif sangat bila...

  • Somehow i think baby tahu kita tengah cakap pasal dia...each time we mention about her..she will give me a gentle yet sometime very hard kick..assuming my baby dancing happily inside.
  • Dalam dewan semasa perhimpunan, dia akan terkejut dengar bunyi ucapan atau nyanyian menggunakan mic dan speaker..tendangan tu kuat dirasai di bahagian atas berhampiran tengah rusuk.
  • Sewaktu mama kekenyangan. Yang ni mesi baby tengah happy!
  • Tengah marah student dalam kelas. Bila baby kick saja , mama terus tak jadi marah...so my penyejuk hati...^_^



** 15/9- mama kena buat scan di membidai and minum air gula yang puaka itu..haha
** next week dah boleh note down pergerakan baby. ^_^




Thanks for reading

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...