laluan iklan

Thursday, 6 October 2016

Second Pregnancy

Share Alhamdulillah...Alhamdulillah..

I am now 30 weeks pregnant, expecting my second child..

Alhamdulillah the baby growing well and mama pun sihat. Aku bukak buku di klinik kesihatan jejanrom tapi tumpang check up di klinik bandar, Banting.

Kalau nak dibandingkan dengan first pregnancy kali ni memang kalah sikit la..Awal-awal tu memang tak lalu makan and muntah-muntah, then demam, sakit perut sampai warded. MC jangan cakap la..memanjang tak larat nak pergi kerja.

Nervous?

Sangat nervous nak bersalin nanti..harap-harap tiada masalah..amin

Oke...tujelah untuk sekarang selepas 2 tahun meninggalkan dunia blogging and masuk ke dunia keibubapaan..gittew.


Assalamualaikum.



Thanks for reading

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...